Enquiry
English Suomeksi
English Suomeksi

Living Space- täynnä elämää

Hotel U14 on perheomisteinen boutique-hotelli vain muutaman askeleen päässä Helsingin Esplanadilta ja kauppatorilta. Hotellin inspiroiva ja lämmin tunnelma toivottavat vieraamme tervetulleiksi niin läheltä kuin kaukaa. Hotellissamme on 117 huonetta, laadukkaat ja viihtyisät kokoushuoneet, viikonlopun Slow Breakfast aina 14:00 saakka, korkeatasoinen ja hurmaava ravintola, luova baari, sauna ja kuntosali.

lue lisää

Hotel U14 tarjoaa

Slow Breakfast

Aamiainen maanantai - perjantai 8-10, Slow Breakfast lauantai - sunnuntai 8-14

Aamiainen sinulle sopivaan aikaan

Herkuttele pitkän kaavan mukaan viikonlopun hitaalla aamupalalla tai tule nauttimaan viikolla etäpäivää tai aamupalakokousta viihtyisässä tunnelmassa. Viikonlopun Slow Breakfastilla on tarjolla buffet aamiaisen lisäksi erillisiä à la carte -annoksia. Löydä uusi suosikkisi amerikkalaisista pannukakuista tai aamiaishampurilaisesta ja viimeistele täydellinen aamu lasillisella mimosaa.

discover more

Lahjakorttikauppa

Lahjakortit jokaiseen makuun

Lahjakortit

Anna lahjaksi unohtumattomia hetkiä tärkeimpien kanssa. Lahjakorttikaupastamme voit valita hotellipaketteja, majoituksia, ravintola Versionin illallispaketteja ja avoimia lahjakortteja. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä lähtien.

discover more

Version Eatery & Garden

Dinner&Drinks maanantai - perjantai 17-00 Lauantai 14:30-00. Keittiö sulkeutuu klo 22.

Ravintola ja baari

Version on hotellimme yhteydessä sijaitseva julkkiskokki Kape Aihisen luotsaama eloisa ravintola ja baari. Mukavaa rentoa tunnelmaa luo ravintolan ystävällinen palvelu ja vehreä puutarhamainen sali lasikattoineen sekä lämminhenkinen sisustus kauniine yksityiskohtineen. Drinkery eli Versionin baari tarjoilee huipputason cocktaileja sekä alkoholilla että ilman. Katso menu ja varaa pöytä allaolevasta linkistä.

discover more

Paketit

Itsellesi sopivin

Ota kaikki irti majoittumisestasi! Hotellipaketti on ihana idea ylellisen hotellielämyksen kokemiseen. Kaipaat sitten annostuksen luksusta tai ripauksen lisää aikaa itsellesi, meillä on siihen ratkaisu. Anna meidän pitää huolta majoituksen onnistumisesta.

discover more

Kokoukset

kokoustilat

Neljä yksilöllisesti sisustettua kokoustilaa sijaitsevat hotellin pohjakerroksessa ja mahdollistavat kokoukset pienemmistä kymmenen hengen kokouksista aina 50 hengen seminaareihin. Kaikissa kokoustiloissa on nykyaikainen kokoustekniikka ja nettiyhteys. Kokoustarjoilut nautitaan viihtyisässä kokousaulassa ja ravintola Version katutasossa tarjoaa herkullisia ja terveellisiä kokouslounaita lähialueen raaka-aineita hyödyntäen.

discover more

Kuntosali & Sauna

Palvelut

Kuntosali 24/7

Sauna maanantai - perjantai 18-22, lauantai - sunnuntai 8-14 & 18-22

Alakerran kuntosali on maksuton ja avoinna ainoastaan hotellivieraille. Salimme on varusteltu Pecor-laitteilla ja sieltä löytyy mm. crosstrainer, juoksumatto, kuntopyörä sekä käsipainot. Treenin jälkeen pääset nauttimaan saunamme lämmöistä. Sauna on unisex ja toivomme, että vieraamme käyttävät uima-asua turvatakseen kaikille mukavan saunakokemuksen.

"Innostamme toisiamme olemaan luovia ja näkemään asioita uusista näkökulmista, samalla kun varmistamme, että hotellissa jokainen vieraamme saa kokea unohtumattomia elämyksiä!"

Janne Ant-Wuorinen, Hotellinjohtaja

Ota yhteyttä

Hotel U14
Unioninkatu 14
00130 Helsinki

Vastaanotto:
+358 29 314 1414
info@hotelU14.fi

Varaukset:
+358 29 314 1414
sales@hotelu14.fi

Loading...

August 2022

 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • Su

August 2022

 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • Su