Living Space - täynnä elämää

Hotel U14 on perheomisteinen boutique-hotelli vain muutaman askeleen päässä Helsingin Esplanadilta ja kauppatorilta. Hotellin inspiroiva ja lämmin tunnelma toivottavat vieraamme tervetulleiksi niin läheltä kuin kaukaa. Hotellissamme on 117 huonetta, laadukkaat ja viihtyisät kokoushuoneet, viikonlopun Slow Breakfast aina 14:00 saakka, korkeatasoinen ja hurmaava ravintola, luova baari, sauna ja kuntosali.

lue lisää

Hotel U14 tarjoaa

Joulu ja uusi vuosi

Loppuvuoden juhlan hetket

Vietä vuoden taianomaisinta aikaa Hotel U14:n lämpimässä tunnelmassa. Majoitu jouluaattona, joulupäivänä ja uutena vuodena hotellissamme ja nauti juhlallisesta illallisesta läheisten kanssa. Tarjoamme loppuvuoden ihastuttavimmat pikkujoulut joululounaan ja -illallisen merkeissä.

Lue lisää

Lahjakorttikauppa

Lahjakortit

Lahjakortit jokaiseen makuun

BLACK FRIDAY-TARJOUS 25-28.11.2022! Kaikki majoituslashjakortit -40% koodilla blackfriday. Ravintola Version: Osta maistelumenu kahdelle, tarjomme toisen lahjakortin kaupan päälle.

Anna lahjaksi unohtumattomia hetkiä tärkeimpien kanssa. Lahjakorttikaupastamme voit valita hotellipaketteja, majoituksia, ravintola Versionin illallispaketteja ja avoimia lahjakortteja. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä lähtien.

Lahjakortteja ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Versionin lahjakortti ei ole voimassa 24.12, 25.12, 31.12. Versionin lahjakortit lähetetään viimeistään maanantaina 28.11 lahjakortin ostajan antamaan sähköpostiosoitteeseen.

Lue lisää

Palvelut

Slow Breakfast

Sinulle sopivaan aikaan

Aamiainen maanantai - perjantai 8-10,
Slow Breakfast lauantai - sunnuntai 8-14

Herkuttele pitkän kaavan mukaan viikonlopun hitaalla aamupalalla tai tule nauttimaan viikolla etäpäivää tai aamupalakokousta viihtyisässä tunnelmassa. Viikonlopun Slow Breakfastilla on tarjolla buffet aamiaisen lisäksi erillisiä à la carte -annoksia. Löydä uusi suosikkisi amerikkalaisista pannukakuista tai aamiaishampurilaisesta ja viimeistele täydellinen aamu lasillisella mimosaa.

Lue lisää

Paketit

itsellesi sopivin

Ota kaikki irti majoittumisestasi! Hotellipaketti on ihana idea ylellisen hotellielämyksen kokemiseen. Kaipaat sitten annostuksen luksusta tai ripauksen lisää aikaa itsellesi, meillä on siihen ratkaisu. Anna meidän pitää huolta majoituksen onnistumisesta.

Lue lisää

Kokoukset

Kokoustilat

Neljä yksilöllisesti sisustettua kokoustilaa sijaitsevat hotellin pohjakerroksessa ja mahdollistavat kokoukset pienemmistä kymmenen hengen kokouksista aina 60 hengen seminaareihin. Kaikissa kokoustiloissa on nykyaikainen kokoustekniikka ja nettiyhteys. Kokoustarjoilut nautitaan viihtyisässä kokousaulassa ja ravintola Version katutasossa tarjoaa herkullisia ja terveellisiä kokouslounaita lähialueen raaka-aineita hyödyntäen.

Lue lisää

Version Eatery

Restaurant & bar

Illallinen maanantai - lauantai 17-23
Keittiö sulkee klo 22

Ravintola Version on eloisa eatery ja baari, joka sijaitsee hotellimme yhteydessä ensimmäisessä kerroksessa. Version inspiroituu kalifornian runsaan maun keittiöstä ja tarjoaa lounasta, illallista ja cocktaileja vieraillemme ja paikallisille. Iloinen tunnelma ja palvelu, puutarhamainen sisustus lasikattoineen ja inspiroivat yksityiskohdat kutsuvat unohtumattomaan illanviettoon.

Tutustu Versioniin ja sen tarjoamaan menuun täällä
Varaa pöytä täältä

Kuntosali & Sauna

Palvelut

Kuntosali 24/7
Sauna maanantai - perjantai 18-22,
lauantai - sunnuntai 8-14 & 18-22

Alakerran kuntosali on maksuton ja avoinna ainoastaan hotellivieraille. Salimme on varusteltu Pecor-laitteilla ja sieltä löytyy mm. crosstrainer, juoksumatto, kuntopyörä sekä käsipainot. Treenin jälkeen pääset nauttimaan saunamme lämmöistä. Sauna on unisex ja toivomme, että vieraamme käyttävät uima-asua turvatakseen kaikille mukavan saunakokemuksen.

Vastuullisuus

Jatkuvaa kehitystä

Olemme sitoutuneet ympäristövastuulliseen yritystoimintaan ja jatkuvasti tekemään enemmän pienentääksemme toimintamme ympäristövaikutusta. Lue lisää hotellimme vastuullisuudesta alla olevasta linkistä.

Lue lisää

"Innostamme toisiamme olemaan luovia ja näkemään asioita uusista näkökulmista, samalla kun varmistamme, että hotellissa jokainen vieraamme saa kokea unohtumattomia elämyksiä!"

Janne Ant-Wuorinen, Hotellinjohtaja

Ota yhteyttä

Hotel U14
Unioninkatu 14
00130 Helsinki

Vastaanotto:
+358 29 314 1414
info@hotelU14.fi

Varaukset:
+358 29 314 1414
sales@hotelu14.fi

Loading...

November 2022

 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • Su

November 2022

 • Mo
 • Tu
 • We
 • Th
 • Fr
 • Sa
 • Su